Selimpaşa Temizlik Şirketi
ESG Temizlik, Selimpaşa’da yazlık sitelerde sezon açılışı ve kapanışı temizliği, müstakil ev ve villa temizliği, bahçe, teras ve havuz temizliği yapar. Ev temizliği 5.460 ₺’den başlar; fiyat telefonda ya da WhatsApp’ta netleşir, kapıda değişmez; ödemeyi iş bitince yaparsınız.
Selimpaşa’da Temizlik: Kısa Bilgiler
Selimpaşa’da sahil boyunca iki katlı yazlıklardan oluşan siteler ve bahçeli müstakil evler ağırlıkta; bu evlerin bir kısmında kışın da oturuluyor. Avrupa Yakası işlerimizi Güneşli’deki şubemizden planlıyoruz.
Son güncelleme: 20 Ekim 2026- Ev temizliği5.460 ₺’den başlayan
- Boş ev6.300 ₺’den başlayan
- EkipSGK’lı · adli sicil kontrollü
- BelgelerISO 9001 · 10002 · 14001
- ÖdemeTemizlik bittikten sonra
- Randevu7/24 · 0532 506 09 76
Selimpaşa’da Verdiğimiz Temizlik Hizmetleri
| Hizmet | Kimler için? | Başlangıç fiyatı |
|---|---|---|
| Ev temizliği | Sezonda açılan ve kapanan yazlıklar, kışın da oturulan evler | 5.460 ₺’den |
| Villa ve müstakil ev | Bahçeli müstakil evler, iki ya da üç katlı villalar | Fotoğrafla / keşifle |
| Bahçe ve teras | Teras, veranda, bahçe mobilyası ve barbekü alanı | Keşifle |
| Havuz bakımı | Havuzlu villa ve siteler | Keşifle |
| Boş ev / taşınma temizliği | Satışa ya da kiraya çıkan, yeni alınan yazlıklar | 6.300 ₺’den |
Keşif gerektiren işlerde keşif ücretsizdir; konuşulan tutar kapıda değişmez.
Yazlıkta Sezon Açılışı ve Kapanışı Temizliği
Selimpaşa’da en çok istenen iş, aylarca kapalı kalan yazlığın sezon başında yeniden oturulur hale getirilmesidir. Sonbaharda yapılan iyi bir kapanış temizliği, ilkbahardaki işi de belirgin biçimde hafifletir. Kışın da oturulan evlerde ise iş farklıdır: haftalık ya da iki haftada bir düzenli ev temizliği için gün ve saat sabitlenir.
Sezon açılışı: ilkbahar ve yaz başı
Kapalı kalan evde toz yalnız yüzeylerde kalmaz; perde raylarında, kapı üstlerinde ve yatak bazalarında da birikir. Nemli bir kışın ardından banyo derzlerinde ve pencere kenarlarında küf izi, denize bakan camlarda ve balkon korkuluklarında tuz lekesi görülür. Uzun süre kullanılmayan lavabo ve süzgeçlerde koku olabilir; giderler temizlenir, musluklardaki kireç alınır. Ekip örtüleri kaldırır, mutfağı ve banyoları kullanıma hazırlar, iç camları ve balkonu temizler; dolap ve buzdolabı içlerini de isterseniz aynı güne ekleriz. Hafta sonu gelmeden önce cuma gününe randevu alırsanız ev sizi temiz karşılar. Kapsam: ev temizliği. Teras, veranda ve bahçe mobilyaları için: bahçe ve teras temizliği.
Sezon kapanışı: eylül ve ekim
Kapanışta amaç, evin kışı temiz ve kuru geçirmesidir. Mutfaktaki yağ ve kırıntı alınır, çöp kovaları boşaltılıp kurutulur, banyolar nem kalmayacak şekilde silinir; buzdolabını kapatacaksanız içini temizleyip kapağını aralık bırakırız. Bahçeli evlerde veranda zemini ve dış mobilyalar da kışa hazırlanır. Ayrılmadan önce çamaşır ve havluların kuruyup kaldırılması iyi olur; ıslak tekstil kapalı evde koku yapar. Anahtarı site görevlisine ya da ekibe bırakabilirsiniz; iş bitince odaların fotoğraflarını gönderir, ödemeyi kontrolünüzden sonra alırız. İki ya da üç katlı yazlıklarda ve havuzlu villalarda fiyatı fotoğrafla veya ücretsiz keşifle veriyoruz: villa ve müstakil ev temizliği. Satışa ya da kiraya çıkaracağınız eşyasız yazlık için boş ev temizliği daha uygundur.
Selimpaşa’da Temizlik Randevusu Nasıl İşler?
| Ne zaman? | Ne olur? |
|---|---|
| Randevudan önce | İşin türünü, büyüklüğü ve uygun günü konuşuruz; gerekiyorsa ücretsiz keşfe geliriz. |
| Temizlik günü | Ekip kararlaştırılan saatte gelir ve konuşulan alanları temizler. |
| İş bitince | Alanları birlikte dolaşırsınız; gözden kaçan nokta hemen tamamlanır, ardından ödeme yapılır. |
Selimpaşa’da Temizlik Hakkında Sık Sorulanlar
Selimpaşa’da ev temizliği ne kadar?+
Selimpaşa temizlik şirketi olarak kışın da geliyor musunuz?+
Havuzlu villada havuzu da temizliyor musunuz?+
Sezon kapanışında buzdolabını ve mutfak dolaplarını da yapıyor musunuz?+
Eve gelen ekibe nasıl güvenebilirim?+
Ödeme ne zaman alınıyor?+
Yakın bölgeler: Silivri · Kumburgaz · Mimaroba · Büyükçekmece · Çatalca
Selimpaşa İçin Hemen Teklif Alın
İletişim — ESG Temizlik
- Merkez: Yenidoğan Mah. Üsküdar Sok. No: 18 A, Sancaktepe / İstanbul · Avrupa Yakası işleri Güneşli şubemizden yönetilir (0554 533 15 70)
- Haftanın 7 günü, 24 saat açık · WhatsApp 7/24
ESG Temizlik merkez ofis haritası
Harita Google tarafından sağlanır; gösterildiğinde Google çerezleri kullanılabilir.
Teklif İsteyin
Selimpaşa’da Teklif Bir Mesaj Uzağınızda
Fiyatı telefonda ya da WhatsApp’tan öğrenin; anlaşılan tutar kapıda değişmez, ödeme iş bitince yapılır.
Instagram’da Son Çalışmalarımız
Dış cephe cam temizliğinden kafe ve ev temizliğine — sahadan gerçek kareler için bizi takip edin.






